Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Σπάσε τον καθρέφτη …

Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πάνω και κάτω. Ότι εδώ στη γη είμαστε μία αντανάκλαση του Σύμπαντος. Έτσι είναι και έτσι ήταν. Η γη είναι ένας καθρέφτης του σύμπαντος. Δηλαδή μέσω καθρέφτη ότι στέλνουμε προς τα επάνω επιστρέφει σε εμάς αυτό τουλάχιστον γνωρίζουμε.


Αν τώρα κοιταχτούμε μέσα από καθρέφτη θα βλέπουμε μεν την εικόνα μας αλλά αντεστραμμένη. Αυτό ακριβώς γίνεται και στην πραγματικότητά μας. Εδώ ζει ο καθρέφτης μας και όχι εμείς. Αντί να ενεργοποιήσουμε εμάς και να έλξουμε το ότι πάνω κάτω αντιστρέψαμε το πάνω και βιώνουμε την αντανάκλασή του. Άρα αντί να ζούμε το ότι πάνω και κάτω ζούμε το «φέραμε τα πάνω κάτω». Έχουμε αντιστρέψει την δική μας ενέργεια. Που σημαίνει ζει εδώ κάτω το καθρέφτισμα του εαυτού μας, το είδωλό μας και όχι το πρωτότυπο.
Το είδωλό μας έχει εγκλωβιστεί μέσα σε μία πλασματική πραγματικότητα μπαίνοντας στο γυάλινο και διάφανο κόσμο της ύλης. Ο οποίος κόσμος τελικά έγινε αδιαφανής και μας κλείνει την πρόσβαση να δούμε ότι είμαστε ένα είδωλο του εαυτού μας και όχι η αλήθεια μας. 

Η πρώτη διαδρομή είναι να αντιληφθούμε αυτό το πλασματικό και να αναζητήσουμε τον αυθεντικό μας εαυτό. Όταν το είδωλο σπάσει τα δεσμά του, το αβγό του, την αύρα του, τότε δημιουργείται μία ανεστραμμένη πυραμίδα. Μία πυραμίδα με τη μύτη κάτω η οποία δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο με τον Ανώτερο μας εαυτό που είναι κι εκείνος μία πυραμίδα και αντί για την αντανάκλαση έρχεται η ένωση των δύο πυραμίδων. Τότε έχουμε το σχήμα του ρόμβου. Για πρώτη φορά έχουμε σαν εικόνα ακριβώς το ότι πάνω και κάτω. Μέσα σε αυτό τον ρόμβο γίνονται οι ανάλογες διαδρομές γνώσεις και προετοιμασίας για να φέρουμε τελικά το πάνω κάτω για πάντα. Να έρθει η πάνω πυραμίδα να μπει μέσα στην κάτω και τότε δημιουργείται το δικό μας άστρο ένα 5κτινο αστέρι που έχει μέσα του τη Θεϊκή Ροή. Η Θεϊκή Ροή μόνο μέσα από μία πυραμίδα μπορεί να κατέβει στη γη. Από τον κύκλο που πρεσβεύει η αύρα μας μέχρι τώρα δεν μπορεί να εισβάλλει εύκολα γιατί κατρακυλάει πάνω στον κύκλο οπότε και χάνεται. Δεν μπορούμε να την κρατήσουμε. Η Θεϊκή ενέργεια όταν προσεγγίζει τον κύκλο απλώς τον χαϊδεύει. Και τον «καθαρίζει» μόνο από την έξω μεριά. Η εσωτερική μεριά του κύκλου είναι μία προσωπική υπόθεση του καθένα μας. Ένα κύκλο, δηλαδή την αύρα μας με το αιθερικό μας σώμα μπορούμε μόνο εμείς που είμαστε από μέσα να το καθαρίσουμε. Οπότε αν εμείς δημιουργούμε λάθος κινήσεις αυτή η αύρα γεμίζει τοξικότητα και μόνο ελάχιστα μπορεί να παρέμβει ο Θεός για να μας προσφέρει την κάθαρση. 

Όταν όμως γίνουμε πυραμίδα και ενωθούμε με τον Ανώτερό μας Εαυτό δημιουργώντας τον ρόμβο, ο Θεός μπορεί να δημιουργεί τις διαδρομές και τις προϋποθέσεις της κάθαρσης από την κορυφή αυτού του ρόμβου. Όταν ο μυημένος ετοιμαστεί ως άστρο τελικά γίνεται και ο ίδιος Θεϊκή Ροή.
Είμαστε αντανάκλαση ? είδωλο ? ή ότι πάνω και κάτω απόλυτα ? δηλαδή ότι πάνω μέσα στο κάτω?
Μία έρευνα και αναζήτηση που τη χρωστάει ο καθένας στον εαυτό του και μπορεί μόνο ο ίδιος να βρει τις απαντήσεις γιατί μόνο μέσα του υπάρχουν.

Ότι πάνω και κάτω ? ή Ότι πάνω μέσα στο κάτω ? 

ετικέτα ( τέχνη ζωής ) 

Δωροθέα