Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Διαρροή-εκροή ενέργειας και πως την ελέγχεις. μέρος 1ο

Ένας άνθρωπος που βάλετε από αλόγιστες σκέψεις και συναισθήματα και τον έλεγχο τον έχουν αυτά και όχι ο άνθρωπος μέσα από τη γνώση του είμαι του δεν μπορεί φυσικά να έχει τον έλεγχο της ενέργειάς του και εννοείται πως έχει διαρροή και εκροή.   Ποιας ενέργειας ? Μα συνήθως αυτή η ενέργεια που μπαίνει και που βγαίνει είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό της τοξική και μαύρη.


Όλη η διαδρομή της αυτοβελτίωσης και της πνευματικής αναβάθμισης μας διδάσκει και μας δείχνει τον τρόπο να αποκτήσουμε εμείς τον απόλυτο έλεγχο μας. Το λάθος που κάνουν όλοι οι άνθρωποι αρχίζοντας αυτό το ταξίδι της γνώσης είναι να προσπαθούν να αλλάξουν το περιβάλλον τους και τους ανθρώπους γύρω τους. Μα δεν μπορείς να ελέγξεις τους άλλους «οδηγούς» όταν είσαι σε έναν αυτοκινητόδρομο και κινήστε όλοι. Μόνο εσένα μπορείς να ελέγξεις. Γνωρίζεις πως εσύ οδηγείς και φυσικά τις ικανότητες του οχήματός σου. Όσο πιο καλά γνωρίζεις και τους δρόμους αλλά και την κατεύθυνση σου τόσο πιο σίγουρος είσαι ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου. Στο ταξίδι αυτό της πνευματικής αναζήτησης σωστός και λάθος χρόνος δεν υπάρχει. Το ταξίδι είναι ατελείωτο και η διάρκειά του καθορίζεται από τον χρόνο της παραμονής μας στον πλανήτη.
Η διαδρομή που ακολουθούμε εμείς τώρα λέγεται Λευκός Μανδύας, είναι μία περιουσία που ανήκει σε όλους μας και όλοι είμαστε ικανοί να φτάσουμε σε αυτό το «μέρος». Αφοσιώσου λοιπόν στο δικό σου όχημα και στις δικές σου ικανότητες άδραξε την ευκαιρία για να πάρεις τον Μανδύα αυτόν. 

Το 3ο βήμα για τον Μανδύα αυτόν είναι το παρακάτω και έχει να κάνει απόλυτα με την εισροή αλλά και την εκροή της ενέργειάς μας.
Να ελέγχεις το σώμα των συγκινήσεων, γιατί τα κύματα που σηκώνονται πάνω στις τρικυμισμένες θάλασσες της ζωής συμπαρασύρουν τον κολυμβητή, σκεπάζουν τον ήλιο και καθιστούν όλα τα σχέδια άκαρπα.
Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Ένα παλιρροϊκό κύμα είναι απόλυτα καταστροφικό, το έχουμε δει να συμβαίνει και έχουμε δει τι ακριβώς κάνει. Όταν αυτό το κύμα σηκώνετε κρύβει ακόμη και τον ήλιο.
Ποιο είναι όμως το σώμα των συγκινήσεων σε μας ? Ποιος είναι ο τρόπος να το ελέγχουμε ?

Το σώμα αυτό είναι το  κατώτερο νοητικό το οποίο είναι συνδεδεμένο με το ηλιακό μας πλέγμα – στομάχι- 3ο μυστικό πέρασμα. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε καθαρίσει αυτό το κέντρο και έχουν μείνει κατάλοιπα από το παρελθόν η τρικυμία ετοιμάζεται. Όταν το εγώ έχει μείνει «ακάλυπτο» σε τομείς ετοιμάζει φουρτούνα- ξέσπασμα.  

Το ξέσπασμα αυτό είναι τόσο ύπουλο και υπόκωφο που δεν έχουμε ιδέα πότε και που θα «χτυπήσει» είναι αυτό το εσωτερικό κύμα που έχει η θάλασσα, μία φουρτούνα που δεν φαίνεται με το μάτι. Απλώς η δόνηση υπάρχει. Αυτή η δόνηση σε εμάς προετοιμάζεται μέσα στο σώμα μας, δημιουργείται η δύνη με τη μορφή ασθένειας. Αν δεν έχουμε ασχοληθεί σε βάθος με το χθες τότε αυτό το χθες ετοιμάζεται και δημιουργεί δύνη μια δύνη που ή θα φέρει καταστροφές στο περιβάλλον μας ή σε μας ή και στα δύο. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα