Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Το τέταρτο στάδιο του Ταγματάρχη του Φωτός

Μέσα εκεί στη σκοτεινή σπηλιά του ηλιακού πλέγματος μετατρέπεται το μέχρι τώρα σκοτάδι από το Φως του Πατέρα σε Θείο Φως, σε Φάτνη και δημιουργείται η γέννα της Χριστικής ενέργειας μέσα μας. 


Η νέα φωνή, η νέα αυτή διάσταση ύπαρξη δημιουργεί πια την Νέα μας ανθρώπινη υπόσταση. Αυτή η Νέα μας υπόσταση ενεργοποιεί την παρεγκεφαλίδα η οποία φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα- Υπερνού. Ο αέρας που μπαίνει μέσα μας μέσα από την αναπνοή μας μετατρέπεται από το ηλιακό πλέγμα και τον Υπερνού σε απόλυτη γνώση και σύνδεση με τις Υπεραισθήσεις. 

Όλο αυτό επιτρέπει την απόλυτη κάθαρση όλου του υγρού μας στοιχείου. Γιατί όταν το υγρό μας στοιχείο δεν μεταβάλλεται πια από το εγώ και τις επιθυμίες της σάρκας, τότε μετατρέπεται σε ιαματικό υγρό θεραπείας και αποκατάστασης. Το μυαλό έχει αναβαθμιστεί σε Νου όπου ο Νους είναι εναρμονισμένος με την ύπαρξη και το ΕΙΜΑΙ οπότε δόνηση από αλόγιστες σκέψεις δεν υπάρχει. Όταν ο νους και το ηλιακό πλέγμα ενωθούν με το Θείο, τότε η βάφτισή μας γίνεται η απόλυτη γνώση. Τότε ανοίγει απόλυτα ο δρόμος λύτρωσής μας. Αυτός ο δρόμος που μας δόθηκε μέσα από τη βάφτιση και εμείς δεν την είχαμε πάρει  σοβαρά. Η βάφτιση είναι αυτή που μας έδινε και μας δίνει τα «όπλα» που χρειαζόμαστε για να δώσουμε τη μάχη με το εγώ μας. Οπότε μόλις εμείς ενεργοποιήσουμε αυτά τα όπλα τότε αμέσως μετά γίνεται η απόλυτη κάθαρση στο αιθερικό μας πεδίο αλλά και στον Αστρικό μας φορέα- κάρμα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθε ο Ιησούς στον πλανήτη για να πάρει τις αμαρτίες μας και να μας δώσει τη βάφτιση- Άγιο Πνεύμα για να μπορούμε έτσι να καθαρίζουμε τις πληγές- αμαρτίες της εδώ ζωής. Μέσα από την ένωση λοιπόν της σπηλιάς- ηλιακό πλέγμα + παρεγκεφαλίδα φτάνουμε στην ένωση Νερό + Αέρας+ Πυρ = Γνώση + Λόγος + Άγιο Πνεύμα = Μία Νέα Πηγή, Μια ψυχή καθαρή και έτοιμη. 


Τότε δημιουργείται ένα άνοιγμα στην αύρα μας όπου εισβάλει σε μας το γαλάζιο χρώμα και μας μεταβάλλει σε πυραμίδα γνώσης. Πάνω στην κορυφή της πυραμίδας έρχεται και κουμπώνει το Μάτι Του Θεού. Το οποίο Μάτι Του Θεού δημιουργεί το φως που θα καθοδηγεί τον δρόμο μας και τα βήματά μας. Εκείνος πια αναλαμβάνει κάθε τι, γιατί εμείς φτάσαμε να μετατρέψουμε τον σταυρό μας σε Χ,  δηλαδή ενεργοποιήσαμε και αξιοποιήσαμε απόλυτα το Χρίσμα. Το Χρίσμα το οποίο μετατρέπει τον + σταυρό σε Χ. Όσο είμαστε σταυρωμένοι είμαστε στη σκλαβιά της σάρκας- του εγώ- της επιθυμίας. Μόλις πεθάνουμε πάνω στο σταυρό τότε τον μετατρέπουμε σε Χ. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ψυχής. Το μάτι αυτό του Θεού λοιπόν το οποίο εμφανίζεται μαζί με την Πυραμίδα όταν εμείς αποκτήσουμε το Χρίσμα περιστρέφεται συνέχεια με ταχύτητα. Το μάτι αυτό είναι η απόλυτη προστασία και το άνοιγμα του Νέου δρόμου του Ταγματάρχη. 

Το Φως είναι πια πάνω από το κεφάλι του μόνιμα ανοιχτό. Είναι ένας Νους απόλυτα ανοιχτός προς τον Θεό και Πατέρα μας. «Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως» λέμε στο τραγούδι για τα γενέθλια. Αυτό είναι το Φως το οποίο κάθε χρόνο ευχόμαστε σε όλους μας. Να έρθει να ανοίξει ο Θεός το δικό του Μάτι, την δική του Ορατότητα πάνω σε μας, μέσα από την διαδρομή μας στην απόλυτη χρήση- Χρίσμα του Λόγου Του. Έτσι η Θεία Χάρη είναι δική μας. Με τη Χάρη Του, το Φως Του, τη Γνώση Του και τη φροντίδα Του είμαστε απόλυτα ένα με εκείνον.  

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα