Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Το πέμπτο στάδιο του Ταγματάρχη του Φωτός.

Η σπηλιά έμεινε πίσω – ο σταυρός έχει ανατραπεί.


Η σπηλιά που μέχρι πριν το στάδιο αυτό ήταν σκοτεινή και γεμάτη από όλα μας τα συναισθήματα είτε αρνητικά είτε θετικά έχει μετατραπεί σε φωτεινό και λαμπερό Ήλιο. Έχει αποκτήσει δηλαδή το όνομά του = Ηλιακό πλέγμα, ενώ μέχρι πριν ήταν σκοτεινό πλέγμα.
Ποια ο ζηλωτής βρίσκεται κάτω και μέσα από τη σκέπη του Πατέρα αφού ήδη είμαστε στην πυραμίδα και με το δικό του Μάτι ως οδηγό μας. Η σκέψη Του πια είναι σκέψη μας και η επικοινωνία άμεση και μόνιμη. Γεννηθήτω το Θέλημά Του δηλαδή.
Αφού ο σταυρός έχει μετατραπεί σε Χ από δόκιμος Χριστιανός πια φτάνω να πάρω στο σημείο της αξίωσης να ενεργοποιήσω απόλυτα το Χρίσμα και τάσσομαι στο Τάγμα της διάσωσης.
Ο ζηλωτής βρίσκεται πλέον μέσα στο στρατόπεδο του Κυρίου που σημαίνει ότι είμαστε μέσα στην ομάδα Του. Ρόλος μας είναι πια να Τον βοηθήσουμε να επιστρέψει τον πλανήτη. 

Αυτά τα 5 στάδια έχουν μέσα τους δονήσεις λέξεων και συμβόλων που μόνο ο έτοιμος Χριστιανός θα μπορέσει να αναγνωρίσει και να τα αφομοιώσει.
Κάθε μορφή δομείται από μία ωστική σπίθα ζωής που εκπορεύεται από έναν δημιουργό. Που σημαίνει πως κάθε μορφή- σκέψη- λόγος έχει μία δύναμη- ωστική σπίθα ζωής, η οποία έχει έναν δημιουργό. Μέχρι τώρα ο δημιουργός για κάθε μας μορφή- δομή ήταν το μυαλό μας και οι σκέψεις μας ενώ από τώρα που είμαστε κάτω από το βλέμμα του γνωρίζουμε πολύ καλά από πού πηγάζουν αυτές οι μορφές. Έχουμε απόλυτη επίγνωση και στάση για κάθε μας βήμα να είναι γεννημένο από το Θέλημά Του και μόνο. Ο Ανώτερος Εαυτός μας, μας έχει ανοίξει την πρόσβαση σε όλα τα αρχεία της αρχέγονης γνώσης που ο καθένας όταν φτάσει σε αυτό το επίπεδο μπορεί να αντλήσει , να τις αφομοιώσει και να τις εφαρμόσει στο εδώ και Τώρα.  Χωρίς πια να τον αφορά τον ζηλωτή η μορφή ως υλική δομή αλλά μόνο ως πνευματική ανάπλαση.
Δεν τον αφορά πια ο νόμος της έλξης, αλλά μόνο η λέξη. Γιατί γνωρίζει πως σημασία έχει πια ο Λόγος- εφαρμογή. Μόνο το εφαρμόζω έχει πια σημασία και όχι η θεωρία. 

Το αποτέλεσμα πια για τον Χριστιανό Ακόλουθο ξεπερνά την ύλη και έτσι το Αίτιο, έλξη, επιθυμία, αποτέλεσμα, αυτές οι λέξεις διέπουν τη Δόμηση κάθε μορφής- σκέψης οι οποίες είναι παντρεμένες με το Θείο Λόγο και η γέννηση κάθε πράξης  θα είναι το Θεϊκό Σχέδιο, το Θέλημά Του ως εν ουρανό και επί της γης.
Όλος αυτός ο δρόμος δομής από τα 5 στάδια απευθύνεται σε φτασμένους ζηλωτές οι οποίοι ξέρουν ποια λέξη πρέπει να προφέρουν και τι δημιουργείται μέσα από αυτή τη λέξη και πώς- που μεταφέρεται.
Μόνο αυτός ( ζηλωτής) που θα υποβάλλει τον εαυτό του μέσα στην Απόλυτη Πειθαρχία της δικής του Πνευματικής θελήσεως ανέλιξης και ελέγξει τη δραστηριότητα των ζωών που είναι μέσα στη μορφική του φύση ( να ξεριζώσει κάθε κάρμα και να μπορέσει να εκμεταλλευτεί απόλυτα την αρχέγονη γνώση που έχει), έτσι τότε προσανατολίζεται να φτάσει στην αληθινή κατανόηση του Σχεδίου που αποτελεί τη θέληση του Θεού. 


Τα επόμενα βήματα που πρέπει να ασχοληθεί ο Ταγματάρχης είναι  η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα, η αφοσίωση, η συνέπεια για να μάθει και να αποκτήσει το μαγικό έργο. Το μαγικό έργο θα του δώσει τον λευκό Μανδύα που αναγράφεται μέσα στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου, για να προετοιμαστεί να λάβει στο χέρι του τον Φοίνικα. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη