Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Το κατώτερο πεπρωμένο

Το κατώτερο πεπρωμένο δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο από την εγωιστική διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Μέσα από τις σκέψεις μας και τον χαρακτήρα που θα δημιουργήσουμε δηλητηριάζουμε το αιθερικό μας πεδίο, όπου και θα το βιώσουμε μετά από λίγα χρόνια.


Η δόνηση γενικά έχει αλλάξει στο Σύμπαν, όπως άλλωστε συμβαίνει μέσα από τους κύκλους της αναδημιουργίας στο Σύμπαν. Που σημαίνει ότι κάποτε πριν από χρόνια, όσο ήμασταν ακόμη στον αστερισμό των ιχθύων τότε που όλα ήταν στο επίπεδο της μάθησης, υπήρχε η «αποθήκη» του Αστρικού μας φορέα, η οποία μάζευε τα «κακώς κείμενα» του εγωισμού και επιστρέφαμε για να τα βιώσουμε ως καρμικά μαθήματα. Τώρα όμως είμαστε στην περίοδο του Υδροχόου, όπου η διαδρομή της γνώσης έχει παρέλθει. Τώρα είναι η περίοδος της πράξης και του βιώνω εδώ και τώρα σε αυτή τη ζωή, όλα όσα «στρώνω» αυτά θα θερίσω.
Το αιθερικό πεδίο του, είναι αυτό που βιώνει ο καθένας μας τώρα ατομικά, αλλά και συλλογικά βιώνουμε το αιθερικό περιβάλλον του πλανήτη, που πάλι εμείς το δημιουργήσαμε. Αν αναρωτιέστε με τι, σύμφωνα με αυτά που βιώνουμε μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς.
Η διαδρομή που ακολουθούμε τώρα μέσα στη Χιονάτη, είναι μία διαδρομή για όλους. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σήμερα που να μην έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει την περιουσία Του. Την αναβάθμισή του. 

Ο δρόμος προς τον Φοίνικα που αρχίσαμε από εχθές με το πρώτο κείμενο, θα γίνει ένας φωτεινός οδηγός για κάθε άνθρωπο.
Είδαμε στο κείμενο για το πώς θα πάρουμε τον Λευκό Μανδύα 15 βήματα, τα οποία έχουμε αρχίσει να τα αναπτύσσουμε.
Σήμερα θα δούμε τα δύο τελευταία, το 14ο και το 15ο.
Οι σκέψεις μας από ότι είδαμε είναι το Α και το Ω για τον δρόμο γενικά της πνευματικής αναζήτησης. Όπου εμείς οφείλουμε μέσα από τον ρόλο του παρατηρητή πια, να αναζητούμε τι ρόλο παίζει η κάθε μας σκέψη και που αποσκοπεί απόλυτα και με ακρίβεια.
Όλο αυτό για να μπορέσει να συμβεί, χρειάζεται η βασική υποδομή από όλη τη διαδρομή της αυτοβελτίωσης. Κανένας δεν μπορεί να γίνει καρδιοχειρουργός αν δεν έχει όλες τις βασικές γνώσεις της ιατρικής. Πρώτα αρχίζει με τη γενική ιατρική η οποία του δίνει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται, ύστερα θα περάσει στην εξειδίκευση.
Εν αρχή λοιπόν είναι ο Λόγος. Δηλαδή ο γόνος. Ο γόνος- λόγος= σταγόνα. Κάθε σκέψη μας είναι ένα κύτταρο, ένας ζωντανός οργανισμός που μέσα στο μυαλό μας δημιουργεί την γονιμοποίηση για να γίνει 9 μήνες αργότερα η γέννα. Ποια γέννα ? Μα του γόνου- λόγου. Ο Λόγος-Γόνος στην πραγματικότητα είναι μία εικόνα. Άρα κάθε μας σκέψη είναι μία εικόνα η οποία αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει υπόσταση. 

Η υπόσταση του γόνου που βιώνουμε σήμερα είναι ένα δηλητήριο, είναι ο σατανάς ο οποίος δημιουργήθηκε μέσα από την γονιμοποίηση όλων μας, είτε ακούσια είτε εκούσια. Δεν έχει σημασία καμία πια, αν ήταν ακούσια ή εκούσια, σημασία έχει ότι ο Λόγος- Γόνος που δόθηκε μέσα από τον Λόγο Του, δεν έχει γίνει ποτέ μέσα από την γονιμότητα γέννα. Είναι μία γέννα την οποία την έχουμε αφήσει εκεί στην αρχική της μορφή.
Όμως είτε το θέλουμε είτε όχι ο Γόνος- Λόγος Του υπάρχει και αφού εμείς δεν τον γονιμοποιήσαμε μέσα από την αγάπη, ήρθε η ώρα να βιώσουμε τον Γόνο- Λόγο της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Ωστόσο έχει δοθεί ο τρόπος προστασίας για τους ανθρώπους αυτούς που μπήκαν στην διαδρομή της αναζήτησης έρευνας και κάνουν προσπάθειες να καταρρίψουν τον εγωιστικό-λόγο-γόνο με αυταπάρνηση, ταπείνωση, θέληση, αφοσίωση. Αυτοί λοιπόν οι εργάτες του Φωτός αναζητούν την αναβάθμιση από Δόκιμοι Χριστιανοί που ήταν όσο εκπαιδεύονταν, να πάρουν τον Μανδύα, αλλά και τον Φοίνικα. 

Οπότε για όλο αυτό το Πακέτο, ο δρόμος είναι αυτά τα 15 βήματα. Το 14 μας οδηγεί να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τον λόγο- γόνο μας και να σταματήσουμε πια να δημιουργούμε φυλακές, αλλά να μετατρέψουμε όλη μας τη δομή στη πηγή Ροής και Θεϊκής ενέργειας. Όσο μπορούμε να είμαστε ευγενικοί γεμάτοι καλοσύνη, μέσα από την αγνή καθαρή πρόθεση. Μόνο αυτός που έχει διαγράψει τελείως τον εγωισμό του μπορεί να είναι γεμάτος καλοσύνη αγνή και ατόφια σαν το χρυσάφι. Γιατί η καλοσύνη μπορεί να υπάρχει γύρω μας όμως βασίζεται στην ανταλλαγή και στο δίπολο που ορίζει τους ανθρώπους.
Ως εργάτης του Φωτός μη μιλάς για τον εαυτό σου με λύπη και μη νιώθεις ότι η ζωή σε έχει αδικήσει. Όλες αυτές οι σκέψεις ή ο λόγος λύπης προς εσένα και την «τύχη» σου, να ξέρεις ότι υποβαθμίζει εσένα και δημιουργεί συνθήκες του κατώτερου πεπρωμένου και αντί να πάρεις τη σκάλα Μαίανδρο που θα σε ανεβάσει στον Θρόνο η σκάλα αυτή θα μετατραπεί σε ευθεία γραμμή κατηφορική και θα σε οδηγήσει κάτω. 

Ξέχασε τον εαυτό σου καθώς είσαι ο φωτεινός οδηγός που θα οδηγήσεις τον κόσμο.

Η τάξη της αγάπης θα έρθει στον κόσμο μέσα από τη δική σου γέννα, όταν εσύ επιτρέψεις να αρχίσει η γονιμοποίηση μέσα σου του     
Ιερού Λόγου-Γόνου.  


ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα