Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Το τρίτο στάδιο του Ταγματάρχη του Φωτός

Ο δρόμος της κόκκινης επιθυμίας αποτυγχάνει.
Κόκκινο το χρώμα του πάθους και του έρωτα. Ένα χρώμα που το έχουμε συνδέσει με τη σχέση μας με το αντίθετο φύλλο. Με αυτό το χρώμα θα δείξουμε την αγάπη μας και θα προσπαθήσουμε να μαγνητίσουμε τον άλλον. Αυτό αντιπροσωπεύουν οι καρδιές που κυκλοφορούν για την γιορτή των ερωτευμένων.


Όμως αυτό το χρώμα, το κόκκινο είναι αυτό που αντιπροσωπεύει το πρώτο μας κέντρο- μυστικό πέρασμα. Είναι το χρώμα της επιθυμίας της σάρκας. Η σάρκα από τη φύση της έλκεται και μαγνητίζεται από τον πόνο, την εξαπάτηση, την κτητικότητα και γενικά το πάθος που είναι μία μόνιμη και τελικά αιώνια σκλαβιά πόλωσης και δέσμευσης μας στον υλικό κόσμο. 

Εκεί σε αυτό το κέντρο- μυστικό πέρασμα είναι κρυμμένο ένα πετράδι που στην ταινία του Χάρρυ Πόττερ το ονομάζει «Η Φιλοσοφική Λίθος». Στην ταινία αυτός ο λίθος εμφανίζεται κόκκινος. Ναι κόκκινος είναι αυτός ο λίθος, όταν το πρώτο μας κέντρο είναι δεμένο απόλυτα με την ύλη και τη σάρκα(τσάκρα)- επιθυμία. Στο ίδιο σημείο είναι κρυμμένη η αληθινή μας Φιλοσοφική Λίθος που βρίσκεται σε κατάσταση Λήθης για όσο διάστημα εμείς μεγαλώνουμε και ζούμε μέσα στο γήινο περιβάλλον. Όλο αυτό το διάστημα εκεί πίσω στα πρώτα μας χρόνια κυρίαρχος λίθος είναι αυτή η κόκκινη γιατί οφείλουμε να εκπαιδευτούμε μέσα από τον δρόμο του εγώ- σάρκα- επιθυμία, έτσι ώστε μετά τα 19 μας να αρχίσει η μεταλαμπαδευτική μας πορεία προς το Φως. Να αναζητήσουμε δηλαδή την αληθινή μας λαμπάδα(εξ’ου και ο νονός κάθε Πάσχα δίνει λαμπάδα στο βαφτιστήρι του) Στην πραγματικότητα του δίνει την Λαμπάδα για να βρει το αληθινό του Φως . Να βγούμε μέσα από την α-λήθη της επιθυμίας της κόκκινης φωτιάς και να μπούμε με άθλο να γνωρίσουμε τον Γκανταλφ ( άρχοντας των δακτυλιδιών) Γκαντ- αλφ= Θεός –Άλφα= Θεός Ένας. Για να γνωρίσεις τον Θεό και την ουσία του η επιθυμία οφείλει να σταματήσει και να προετοιμάζεται η Φιλοσοφική μας διαδρομή για την Ανώτερη κλίμακα της γνώσης= το μωβ πετράδι της κουνταλίνης. Μια ροή ενέργειας που θα μας δώσει την έκρηξη που χρειαζόμαστε, την διάσπαση της κυτταρικής μας μορφής για να μας μετατρέψει σε Άβαταρ. 

Αφού λοιπόν σβήσει το φως της επιθυμίας μέσα από όλο μας το εκπαιδευτικό δρώμενο, αρχίζει να ηχεί μέσα μας Μία Φωνή που δεν είναι άλλη από αυτή της ψυχής μας η οποία έχει συναντήσει πια τον δρόμο της, τον Πατέρα και τους Αρχάγγελους που την συντροφεύουν.
Μέσα στο Αρχαγγελικό Τάγμα που μας περιβάλλει υπάρχουν τόσοι Αρχάγγελοι όπου ένας τους  έχει τον ρόλο καθοδηγητή- εκπαιδευτή- δάσκαλο για μας. Όταν καταφέρετε και κοπάσετε το εγώ- επιθυμία τότε θα είστε σε θέση να ακούσετε τον δάσκαλό σας. Να κοπάσω το εγώ- επιθυμία δεν σημαίνει να του λέω «σκάσε» αλλά μέσα από την αυτογνωστική διαδρομή να έχω φτάσει στην απόλυτη γνώση του ΕΙΜΑΙ. Ο δάσκαλός σας λοιπόν Αρχάγγελος θα αρχίσει να σας δίνει οδηγίες για να φτάσετε όλο και πιο κοντά στον δρόμο σας με επιτυχία. Ποιος είναι ο προσωπικός σας Αρχάγγελος κανένας δεν μπορεί να σας τον πει. Ο ίδιος θα επικοινωνήσει μαζί σας όταν είστε έτοιμοι.  

Αφού αρχίσει να φεύγει το κόκκινο χρώμα από εσάς ως δεσμευτικό χρώμα, θα αντικατασταθεί στην αρχή με το πορτοκαλί χρώμα, το χρώμα που βοηθάει τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις με κάθε άνθρωπο που μας περιβάλλει. Για τους Ταγματάρχες πια όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μας είναι οικογένειά μας. Νιώθουμε την ίδια οικειότητα με κάθε έναν και η αλήθεια είναι ο οδηγός μας. Αποκλειστικός στόχος είναι η διάδοση του Λόγου του Πατέρα και η απόλυτη εφαρμογή του Λόγου με επιτυχία.
Έτσι η ψυχή του Ταγματάρχη είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το Ιερό Σχέδιο Διάσωσης του πλανήτη και του ανθρώπινου είδους.
Η μορφή πια που έχει η ψυχή είναι από τους Δημιουργούς της – Ανώτερο Εαυτό + Πατέρα και όχι από τους εξωτερικούς γήινους οικοδόμους της. Δεν επηρεάζεται δηλαδή πια ο Ταγματάρχης από τον ανθρώπινο παράγοντα είτε αυτοί είναι οι γονείς του, είτε το ταίρι του, είτε όποιος, αλλά μόνο από τον Πατέρα. 


Μία είναι η βασική και κύρια επιθυμία πια του Ταγματάρχη να πάρει την προαγωγή του ως Άβαταρ και να βρεθεί μέσα στο στρατόπεδο του Κυρίου μόνιμα. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα