Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Το GPS του Ταγματάρχη του Φωτός

Ανάλογα με τη χρονική περίοδο που βιώνει ο πλανήτης κατεβαίνουν στη γη ανάλογες προσωπικότητες οι οποίες είναι ταγμένες στον στρατό του Κυρίου για να προετοιμάσουν το έδαφος.


Αυτές οι προσωπικότητες θα «λάβουν» ανάλογες πληροφορίες που θα τους δείξουν τον ρόλο τους ακριβώς. Θα συναντήσουν στη ζωή τους οδηγούς της ψυχής τους οι οποίοι οδηγοί πότε είναι ανάλογοι δάσκαλοι, πότε είναι καταστάσεις. Ο Ταγματάρχης οφείλει να έχει φτάσει στο επίπεδο της αναγνώρισης αυτής της διαδρομής. Ο ρόλος του πάνω στον πλανήτη είναι σημαντικός ανάλογα με τη χρονική στιγμή. Από τα χρόνια που γεννήθηκε ο Ιησούς μέχρι και σήμερα βιώναμε μία περίοδο, μεγάλη θα τη χαρακτήριζα εγώ, για να εκπαιδευτούμε μέσα από τη δική του διδασκαλία και να φέρουμε στον πλανήτη τη κατάσταση Παράδεισος, όπου θα υπάρχει μόνο η αγάπη και τίποτε άλλο. Όσο περνούν τα χρόνια όμως κι αφού η διδασκαλία αυτή δεν φαίνεται να έχει πάρει την θέση που της αναλογεί. Θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο διάσωσης που λέγεται αποκάλυψη του Ιωάννη. Θα ήθελε πάρα πολύ ο Πατέρας να μην έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, όμως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για επιβίωση. Έτσι εδώ και πολλά χρόνια στον πλανήτη γεννιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα παιδιά τα οποίο είναι τα λεγόμενα indigo και τώρα σε κάποιες οικογένειες τα κρυστάλλινα παιδιά. Όλοι αυτοί είναι Ταγματάρχες που έχουν μέσα τους αρχαίγονη γνώση και τα όπλα για να σταθούν αρωγοί στην τελική μάχη, η οποία έχει αρχίσει να συμβαίνει στο αιθερικό περιβάλλον του πλανήτη. Τοξικά απόβλητα από αυτή τη μάχη έχουν αρχίσει και πέφτουν στον πλανήτη γη κάθε λεπτό. Αυτά τα τοξικά απόβλητα επηρεάζουν όλους αυτούς που ανήκουν στον όχλο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια από τους Ταγματάρχες για να μην επηρεαστεί το δικό τους αιθερικό. Υποτίθεται πως μέχρι σήμερα όλοι και όλα έπρεπε να είναι έτοιμα. 

Ο Πατέρας σε όλους όσους είναι απεσταλμένοι Ταγματάρχες έχει δείξει τον τρόπο και τον δρόμο. Πιστεύει σε αυτούς πως αυτή τη φορά δεν θα νικήσει το εγώ τους, αλλά η ψυχή τους, οπότε τους έχει προγραμματίσει το GPS της ψυχής τους με την ανάλογη δόνηση. Αλλά αν για κάποιο λόγο αυτοί τελικά χάσουν τον δρόμο ή επιτρέψουν να χαθεί χρόνος για να μη χαθεί μαζί τους η ανάλογη γνώση και ενέργεια, ο Πατέρας αυτή την ενέργεια και γνώση θα την μεταφέρει αλλού. Τόσο για την ασφάλεια της γνώσης αυτής αλλά και για την προστασία της αποστολής.
Δεν ξέρω πως φαντάζεστε την έλευση του Ιησού αυτή τη φορά στον πλανήτη, αλλά δεν θα υπάρξει ξανά γέννηση κλπ. Αυτό έγινε μια φορά. Η έλευση του Ιησού θα προηγηθεί στο αιθερικό περιβάλλον πρώτα, εκεί θα γίνει η μάχη μεταξύ καλού και κακού. Κι όταν Εκείνος είναι η στιγμή να κατέβει τότε θα είναι όλα έτοιμα. Θα αρχίσουν λοιπόν στον πλανήτη μας, αφού η μάχη έχει αρχίσει στο αιθερικό, να βιώνουμε επιδημίες, ολέθρους, πείνα, πολέμους και φυσικά φαινόμενα.
Οι Ταγματάρχες που έχουν γνώση της αποστολής τους γνωρίζουν ακριβώς τι πρόκειται να γίνει, που και πως και φυσικά πόσο διάστημα θα κρατήσει όλη αυτή τη λαίλαπα.
Αν για κάποιο λόγο είχατε μέσα σας μέχρι σήμερα ένα μικρό GPS που σας έκανε να νιώθετε εκτός τόπου και χρόνου, που σας έκανε να θεωρείτε τους εαυτούς σας από άλλο πλανήτη, που έχετε ανησυχίες, που βιώνετε εμπειρίες μεταφυσικής. Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε στα σοβαρά αν είστε εργάτες του Φωτός, δηλαδή Ταγματάρχες. Αν είστε οφείλεται να πιάσετε τα όπλα τώρα, ποια είναι τα όπλα ? Η γνώση- Λόγος, η πίστη και φυσικά η αγάπη. Η απόλυτη γνώση του ποιος-α είστε. 

Να ξέρετε πως αυτοί που πρώτοι θα υποστούν τις συνέπειες είναι αυτοί που έχουν ρόλο καθοδηγητή και έχουν επηρεαστεί από τη γήινη περιβολή τους, το χρήμα, τη δόξα, και γενικά τον υλικό πλούτο. Αυτοί που απωθούν τον απλό κόσμο από την αγκαλιά του Πατέρα. Όλοι αυτοί πρώτοι από όλους θα υποστούν το βίαιο φινάλε. Δεν θα αναφέρω ομάδες ανθρώπων που υποστούν τις συνέπειες θεωρώ ότι όποιος έχει την ιδιότητα ενός λειτουργού και την έχει εκμεταλλευτεί και ο ίδιος ξέρει ότι είναι εκτός δρόμου. Κάθε λεπτό έχουμε δυνατότητα να αλλάξουμε και να διορθώσουμε τα πράγματα. Με τη μετάθεση. Μετάθεση θα πει να μετανοήσω και αυτόματα να αλλάξω θέση.
Αυτοί λοιπόν που σήμερα γνωρίζουν ότι είναι Αγγελικοί Ταγματάρχες είναι αυτοί που έχουν μελετήσει, που έχουν δουλέψει με τους εαυτούς τους μέρες, ώρες, χρόνια και εφαρμόζουν απόλυτα τον Λόγο, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και να αποκτήσουν την ορθή σχέση με τα 4 στοιχεία της φύσης, μεταξύ των μονάδων και μεταξύ των ομάδων μέσα στην ανθρώπινη οικογένεια ( ανθρώπινη οικογένεια εννοούμε κάθε άνθρωπο δίπλα σας και όχι τη βιολογική οικογένεια).
Τα 4 στοιχεία : ανθρώπινο, ζωικό, φυτικό, ορυκτό
Τα οποία μέχρι τώρα ισχύουν ως εξής.
Στο ανθρώπινο στοιχείο εκδηλώνεται αυτό που ονομάζουμε εγωισμός.
Στο ζωικό μπαίνει η σκληρότητα
Στο φυτικό και ορυκτό είναι η μη σωστή χρήση του πλανήτη.
Αυτά τα στοιχεία τα 4 λοιπόν από ότι βλέπετε ισχύουν έτσι ακριβώς στους περισσότερους ανθρώπους. Ο σκληρός εγωισμός μας έχει μετατρέψει σε τέρατα όπου λογικό είναι να μη έχουμε σωστή συμπεριφορά ούτε στο φυτικό αλλά και στο ορυκτό βασίλειο. Όπου από αυτά τα δύο τελευταία θα αρχίσει η καταστροφική λαίλαπα. Η αρχαίοι Έλληνες είχαν πει ότι αν ο άνθρωπος εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο του πλανήτη για να επιβιώσει είναι χαμένος. 

Ο πλανήτης μας από μόνος του φωνάζει βοήθεια, είναι σε κατάσταση που νοσεί με τη χειρότερη μορφή τοξικότητας, καρκίνου, οπότε αυτή η έκκληση που κάνει προς το Σύμπαν για τη διάσωσή του έχει ακουστεί. Να ξέρετε όμως ότι πριν μία ασθένεια εκδηλωθεί στο σώμα, πρώτα βιώνεται στο αιθερικό μας σώμα και μέσα από αυτό περνάει και στο βιολογικό μας σώμα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μας, η βαριά του μορφή ασθένειας έχει εκδηλωθεί στο αιθερικό του περιβάλλον, αυτό που μένει τώρα είναι να το βιώσουμε και στο βιολογικό του σώμα.
Ο Ταγματάρχης που έχει αναλάβει τον ρόλο του, έχει ρυθμίσει το GPS που του έχει τοποθετήσει ο Πατέρας μέσα του, στη συχνότητα να ακούει τον Πατέρα εργάζεται αυτόματα και ολοκληρωτικά με τον Θείο Νόμο, είναι σε απόλυτη εγρήγορση και συνείδηση.
Το GPS αυτό θα του δώσει τη λέξη, τη δόνηση αυτή που θα του προσφέρει τη μοριακή αλλαγή και βιολογική του εξέλιξη έτσι ώστε να γίνει κυβερνήτης και ελεγκτής του μηχανισμού της βιολογία του και του μορφικού του μηχανισμού. Όλα τα όπλα που του χρειάζονται του έχουν δοθεί τις χρονικές στιγμές που τα είχε ανάγκη. Ο Ταγματάρχης αυτός έχει ανακαλύψει την αληθινή σημασία του ρόλου του, τον έχει αποδεχτεί απόλυτα και εργάζεται ακατάπαυστα με οδηγό τον Πατέρα και τον Νόμο. 

Τα στάδια που πρέπει να περάσει ο Ταγματάρχης για να φτάσει στο επίπεδο θα πρέπει να διαθέτει τα εφόδια ( τα διαθέτει αυτό είναι το μόνο σίγουρο, απλώς εκείνος πρέπει να τα βρει και να τα ενεργοποιήσει) να τα κατανοήσει και να ξέρει πότε και πως θα τα εφαρμόσει.

Τα στάδια αυτά είναι 5 και θα αναπτυχθούν σε επόμενα κείμενα.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη